Zokahn -Personal Blog-

Over mij

 Over mij:

Mijn naam is Bart van den Heuvel. Ik ben een actieve, single dertiger die probeert van het leven te genieten. De artikelen op mijn blog vertellen over wat ik meemaak op mijn werk of tijdens andere bezigheden.
Ik ben een overtuigd ICT-er, een paar jaar geleden afgestudeert voor de opleiding Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool. Mijn beroep is mijn roeping. Dat maakt dat ik ook in mijn vrije tijd bezig ben met ICT dingetjes, vooral in de richting van Open Source Software en gadgets.

Daarom ook wat korte en simpele technische beschrijvingen, als geheugensteun voor mezelf maar ook voor andere nederlandse sysadmins. Ik vind dat er te weinig mooie, begrijpelijke technische artikelen op internet staan. Ze zijn er wel; mooie plek is howtoforge.com.

Ik hou ook enorm van eten. Eigenlijk vind ik alles lekker en leuk om te maken. Gelukkig houdt ik ook enorm van sporten. Ik loop graag hard met mijn loopgroep van de Haagse Roadrunners.

Voor meer informatie over mijn werk:
http://nl.linkedin.com/pub/bart-van-den-heuvel/a/261/981

Tags: IT-er, huis- en tuinman, bourgondiër, hardloper, jankert, kattenliefhebber, automobilist, Sjaak Afhaak, gangmaker, ex nice guy, humorist.